info :

29.10.2017 18:29

začátek : říjen 2017
celkem : 8 samolepek (stejné motivy použity ve velkých i malých Kinder ale provedení se liší)

KINDER - samolepky - obr. 1 : přední , zadní a vnitřní strana krabiček Kinder Chocolate (24 kusů) , přední a zadní strana reklamního letáku na Kinder vajíčka , přední a zadní strana krabičky Kinder Surprise (3 vajíčka v balení).

KINDER - samolepky - obr. 2 : přední , zadní a vnitřní strany krabiček velkých Kinder Chocolate (8 kusů) , přední , zadní a vnitřní strany krabiček malých Kinder Chocolate (4 kusy).

KINDER - samolepky - obr. 3 : 8 plus 8 samolepek z velkých a malých Kinder Chocolate , zadní strany samolepek a 7 druhů obalů z čokolád.

KINDER - samolepky - obr. 4 : 6 druhů předních stran , zadní strana a obal čokolád z mikulášských Kinder Chocolate ; přední , zadní strana a obal čokolád  malých a velkých (4 kusy - 8 kusů) Kinder Chocolate.

KINDER - samolepky - obr. 5 : přední , zadní strana a 12 druhů vánočních obalů čokolád (12 kusů ).

KINDER - samolepky - obr. 6 : přední , zadní strana a obal čokolád rodinného (horní řada) a výročního (dolní řada) balení KINDER (24 kusů).

KINDER - samolepky - obr. 7 : 8 druhů předních a zadní strana krabiček , obal čokolád malého balení KINDER (4 kusy) z ledna 2018.

 
poznámka 1 : během září 2017 vychází nejprve krabička v které je 24 čokolád , uvnitř omalovánka a na zadní straně 4 kartičky na vystřihnutí (bez samolepek).
V říjnu pak nejprve krabičky velkých (8 kusů) i malých (4 kusy) Kinder Chocolate v kterých je jedna samolepka a uvnitř obrázek k vybarvení.Velké se liší od malých ale mají 8 stejných motivů.Koncem října je v prodeji velké Kinder kde už je správně na krabičce napsaný počet kusů - chybně bylo uvedeno " Obsahuje 8 kusy " , nyní jsou v prodeji už jen krabičky kde je správně česky i slovensky " Obsahuje 8 kusů / 8 kusov " , zadní strana vyšla bez chyb.

poznámka 2 : souběžně vychází i malé , velké Kinder s krabičkou bez obrázku Mimoňů , Kinder s mikulášskými motivy nebo vánoční balení (12 kusů) (obrázky 4 a 5) - samolepky nebo omalovánky ale neobsahují.

poznámka 3 : vyšlo 8 motivů samolepek ale motivů na obalech čokolád je jen 7 (nevyšel obal kde je DAVE)  - dva motivy mají nelogicky oranžové pozadí (GRU a DRU) místo tmavě nebo světle šedého - obojí na obr. č.3.

poznámka 4 : v TV reklamě na mikulášské Kinder je obrázek " Pro čertíky" - krabička má ale nápis " Pro čertíka " - zbylých pět je v reklamě ukázáno stejně jako na krabičce.Reklama uvádí že mikulášské Kinder se prodává jen v COOP prodejnách - můžete ho ale koupit v kterémkoliv řetězci.